stawny Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 WItajcie, może się orjętujecie, gdzie znaleść w necie krótki podbierak, niby pstrągowy, ale taki z wysywaną rączką do 1 metra ? Jeśli coś takiego istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonxx Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Chyba nie ma takiego wynalazku, ale nie oznacza to, że nie można go zrobić samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHNIK Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 ale nie oznacza to, że nie można go zrobić samemuO właśnie pokombinować trochę i może da się coś sklecić np: ze starego podbieraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tammyy Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 W życiu trzeba być wszechstronnym... Pogodzenie dwóch rzeczy, jak wędkowanie i majsterkowanie, może czasami dawać zaskakująco dobre rezultaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam, znalazłem coś takiego: Mitchell podbierak Landing Nets oraz teleskopowy Podbierak Cormoran CLASSIC jeżeli, żaden nie spełnia Twoich wymagań, pozostaje chyba tylko majsterkowanie.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicco Puccini Napisano 12 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ja tam bym radził brać właśnie teleskopowy składany i albo nie rozkładać do końca, albo zwyczajnie rozmontować i pozbyć się jednego czy dwóch elementów. I powinno być spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aasiaa Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) A ja wpadłam w szał zakupowy i kupiłam narzeczonemu taki podbierak krótki- gumowana siatka, podbierak na krótkiej rączce z zapięciem zebym go przypinac na plecy do kamizelki- niby typowy dla speeningistów- tylko własnie nie ma tej rączki wsuwanej tylko po prostu krótką Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Aasiaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woldi Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A ja wpadłam w szał zakupowy i kupiłam narzeczonemuMogę wysłać do Ciebie na babskie pogaduchy moją żonkę, bo też chcę by wpadła w szał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aasiaa Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) hehe jasne, tym bardziej, że w Gdyni jesteśmy dość często bo mamy tam rodzinę ale to nie jest tak do końca- mój narzeczony na raz za dużo dostanie więc na rok mam Go z głowy powiedzcie czy w ogóle taki podbierak krótki to fajna sprawa czy niepotrzebny gadżet? Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Aasiaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woldi Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Fajna sprawa, ale tylko na pstrągi i lipienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aasiaa Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 dlaczego tylko na te ryby? a szczupak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woldi Napisano 20 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Na szczupaka musisz mieć duży, pojemny i najlepiej z długą sztycą podbierak, a nie mały wypierdek Już lepiej ręką podebrać Takich małych podbieraków przeważnie używają pasjonaci połowu pstrąga i lipienia choć ja te gatunki wolę brać w łapy powiedzcie czy w ogóle taki podbierak krótki to fajna sprawa czy niepotrzebny gadżet?Dla mnie niepotrzebny gadżet, ale co kraj to obyczaj Edytowane 20 Grudnia 2012 przez woldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aasiaa Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 no zobaczymy. najwyżej nie będzie używany, dobrze, że nie był drogi. Sprzedawca mi go polecił, mówił, ze jest dedykowany właśnie do takiego połowu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 22 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Krótki podbierak głównie służy do podbierania, tak jak Woldi napisał: pstrąga i lipieniaponieważ te gatunki ryb przeważnie łowi się metodą muchową, czyli stojąc po pas w wodzie, wtedy krótki podbierak jest poręczniejszy i można go przypiąć do kamizeli lub do plecaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aasiaa Napisano 2 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 No tak, już się dowiedziałam. Trzeba wodery dokupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Napisano 7 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No tak, już się dowiedziałam. Trzeba wodery dokupić Złota kobieta jesteś możesz być z siebie dumna, ten podbierak bardzo dobry kupiłaś większość ryb jest krótkich i w nim się zmieści a o lipieniu zapomnij nie ma go już a jak złapie to pewnie umiejętnie podbierze bez przykrości dla tej pięknej i szlachetnej ryby. Wodery na pewno się przydadzą będzie podbierał klenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aasiaa Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 czyli wszystko kupiłam super lubię robić wędkarskie zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi