aku44 Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 Witam. Mam pierwszy raz taką wędkę i nie mogę jej złożyć do końca i nie wiem czy to tak powinno być. Poradźcie coś panowie może trochę papierem przelecieć żeby lepiej wchodziło bo na siłę nie chce próbować. zdjęcia w załączniku. i górna i dolna wchodzą tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 Wędzisko jest prawidłowo złożone. Nic nie "naprawiaj" bo zepsujesz. Tak ma być. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aku44 Posted February 22, 2019 Author Report Share Posted February 22, 2019 A to czarne nie powinno wchodzić do końca ? żeby było tylko takie zgrubienie tam w sumie brakuje z 1,5 cm żeby to dopchać ale na siłę nie wejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 Napisałem krótko i po naszemu. Jest dobrze i nic nie poprawiaj. Nic nie ma dojść do końca. Taki typ łączenia a nie inny. Jeśli spróbujesz dopchnąć do końca uszkodzisz wędkę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 Hmm! A nie pomyślałeś, że z czasem połączenie będzie się wyrabiało i coraz głębiej wchodziło? Za ciebie pomyślał o tym producent, bo gdyby zrobił tak, że od razu wejdzie do samego końca, to co zrobisz, gdy łączenie się wyrobi i stanie się luźne? Tak właśnie ma być! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aku44 Posted February 22, 2019 Author Report Share Posted February 22, 2019 Dziękuje panowie za pomoc, a już myślałem że to coś popsute jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts