Modzo90 Posted April 24, 2019 Report Share Posted April 24, 2019 Witam forumowiczów, Mam nadzieje, że w dobrym miejscu piszę ten temat. Aktualnie poszukuję nie drogiej opcji fotela wędkarskiego przede wszystkim żeby znalazł się głównie stolik. Podpórki nie są ważne to mogę dokupić w późniejszym czasie. Aktualnie na oku mam 3 zestawy: KRZESŁO CSB FEEDER ADJUST + CAPERLAN FOTEL KRZESŁO Elektrostatyk F5R ST/P + STOLIK ZESTAW COARSE PEG Czy możecie podzielić się swoimi opiniami na temat powyższych sprzętów i co byście sami polecili? Za pomoc Wszystkim najmocniej dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 24, 2019 Report Share Posted April 24, 2019 Wybrałem w ubiegłym roku nr 2 czyli Elektrostatyka. Niestety nie mam stolika ani ramienia do federa. Co o ramienia montowanego do siedziska to odradzam, mam takie montowane na podeście i każdy ruch powoduje zdecydowane "brania" na szczytówce . Zwróć uwagę, że Caperlan i Ron Thompson nie mają podłokietników. Niby drobiazg ale ważny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzo90 Posted April 24, 2019 Author Report Share Posted April 24, 2019 12 minut temu, wind napisał: Wybrałem w ubiegłym roku nr 2 czyli Elektrostatyka. Niestety nie mam stolika ani ramienia do federa. Co o ramienia montowanego do siedziska to odradzam, mam takie montowane na podeście i każdy ruch powoduje zdecydowane "brania" na szczytówce . Zwróć uwagę, że Caperlan i Ron Thompson nie mają podłokietników. Niby drobiazg ale ważny . Mi głównie zależy na stoliku przy Elektrostatyku jak go wybiorę to będę wymiał na stolik ala "taca", a nie tak jak w ogłoszeniu. Czy mógłbyś powiedzieć jakie są +/- Elektrostatyka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 24, 2019 Report Share Posted April 24, 2019 Dla mnie plusem jest waga i wytrzymałość. Minusów nie zaobserwowałem, może dlatego, że nie użytkuję go zbyt intensywnie. 95% mojego wędkowania to z podestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzo90 Posted April 25, 2019 Author Report Share Posted April 25, 2019 @wind Czy do tego Elektrostatyka jestem w stanie zamontować np. takie akcesorium? Półka Jaxon Wiadomo, że z czasem będę chciał stanowisko rozwijać a co za tym idzie dokupować akcesoria do stanowiska, więc dobór krzesła/fotela pod tym aspektem też jest ważne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted April 25, 2019 Report Share Posted April 25, 2019 47 minut temu, Modzo90 napisał: Czy do tego Elektrostatyka jestem w stanie zamontować np. takie akcesorium? Możesz, ale musisz wtedy dokupić jeszcze ten uchwyt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzo90 Posted April 27, 2019 Author Report Share Posted April 27, 2019 Temat można zamknąć. Udało się zakupić cruzo f3 za 350zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarz1031 Posted March 27, 2021 Report Share Posted March 27, 2021 Ja bym wybrał krzesło z Dechatlon bo ma więcej urozmaiceń myślę że pomogłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts