Matyt Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 Witam czy może ktoś z doświadczenia zaproponować mi sprawdzona Łódź. Jestem typowo spiningista i potrzebuje coś mniej więcej o wymiarach 4.3 pod silnik 20/25 KM. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 (edited) Taka łódka z silnikiem 20/25KM ma szansę już wchodzenia w ślizg. Będziesz się ścigał z rybami? Na OLX jest zgrabna łódka z przyczepą w komplecie. Edited June 9, 2019 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 Ja mam z tej "stajni" łajbę. Facet się nie droży i ma dobre wyroby. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 Ładne łódki, ale cennika na stronie brak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 34 minuty temu, Alexspin napisał: Ładne łódki, ale cennika na stronie brak... Stary chwyt i są dwie odpowiedzi: 1. Albo drożyzna i nie ma się czym chwalić i zrażać klientów, 2. Albo taniej niż u innych, ale też nie ma się czym chwalić i wkurzać konkurencję... Ja zanim kupiłem u niego, to wszystkie możliwości przeleciałem, aż w końcu i tak do niego pojechałem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matyt Posted June 9, 2019 Author Report Share Posted June 9, 2019 6 godzin temu, Alexspin napisał: Taka łódka z silnikiem 20/25KM ma szansę już wchodzenia w ślizg. Będziesz się ścigał z rybami? Na OLX jest zgrabna łódka z przyczepą w komplecie. Opłynąć kilka miejsc sandaczowych wymaga łódki płynącej min w ślizgu chyba ze potrzebujesz łódki która staniesz na bata w trzcinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 52 minuty temu, Matyt napisał: Opłynąć kilka miejsc sandaczowych wymaga łódki płynącej min w ślizgu chyba ze potrzebujesz łódki która staniesz na bata w trzcinie Uff! Koszałki opałki. Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 9, 2019 Report Share Posted June 9, 2019 54 minuty temu, Matyt napisał: Opłynąć kilka miejsc sandaczowych wymaga łódki płynącej min w ślizgu (...) A po drodze wystraszysz wszystkie ryby. Na szczęście Jeziorak, Iławskie i Szymbarskie to nie mój rejon wędkarski, chociaż z drugiej strony żałuję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts