stawny Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Hej, a ja się chcę zapytać, czy ktoś myślał, nad wyrobieniem znaczków takich do przyszycia na kamizelkę z logo naszego forum? Ja znam firmę, która takie rzeczy umie zrobić! Gdyby kierownictwo ;D forum chciało w/w pomysł wprowadzić w życie, to czekam na odzew! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Myślimy cały czas o koszulkach, czapkach, naszywkach itp. ale jak na razie chyba każdy z nas ma mało czasu na zajęcie się tym tak na 100%, jeżeli chcesz się podjąć pomocy w zorganizowaniu naszywek dla forum, to bardzo miło z Twojej strony:) Ja znam firmę, która takie rzeczy umie zrobić!Masz może linka do ich strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Ja znam firmę, która takie rzeczy umie zrobić Jak wspomniał już hege jest nas trochę mało, a cena jest tym mniejsza im większe są nakłady nakłady wymagane przy takim hafcie. Jeżeli za rozsądną cenę zrobią nam niski nakład to pomysł wart rozważenia. Z tym ,ze najpierw proponowałbym zebrać zamówienia tak, żeby odpowiedzialny nie został z pamiątką w postaci kilkudziesięciu takich samych naszywek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts