sady Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2019 Koledzy.. czym się różni Deeper WiFi od tego z dodatkowym modułem GPS? (wybaczcie nie ogarniam).
AutorVidmo Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2019 Może tu coś znajdziesz-------> https://deepersonar.com/pl/pl_pl/produkty/smart-sonar-chirp-plus?utm_source=FWA&utm_medium=Video&utm_campaign=Poland_Chirp_INTRO_06 A jak nie, to zajrzyj na kanał na YouTube Fishing With Ace. Mówi tam jak działają echo
sady Napisano 25 Września 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Września 2019 W końcu ogarnę.. ale przyznam, że omijam Ace.. żeby nie było, nie bo nie, to powiem, że irytuje mnie jego wymuszony śmiech i mizdrzenie się do widzów. Wiem, że to ustawka, ale przekroczył mój próg bólu. Wolę już Lucia Łowcę:-)-prosty i szczery..nawet Deeperem rzucał, ale nie wyjaśnił klarownie wifi-gps:-)
sady Napisano 25 Września 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Września 2019 Z modułem GPS nie muszę aktywować tzw. internetu w telefonie/tablecie. Kulka działa sama jak router.
Rekomendowane odpowiedzi