Yary Posted October 3, 2019 Report Share Posted October 3, 2019 Witam kupiłem dzisiaj nowy kijek ze sklepu stacjonarnego i po wędkowaniu zauważyłem że na przelotce tuż za przelotką szczytową znajduję się jakiś odprysk albo pozostałości po kleju. Mieliście kiedyś do czynienia z taką sytuacją? Może to jakoś skutkować na wytrzymałość przelotki? Powinienem się w ogóle tym przejmować? Na 2 zdjęciach jest ta sama przelotka z tym że z jednej strony nie ma tego problemu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 3, 2019 Report Share Posted October 3, 2019 Odprysk to ubytek, czyli wgłębienie. Resztka to naddatek, czyli górka. Różnica diametralna i banalna w odróżnieniu. Jednak wędziska na sam koniec produkcji są lakierowane wraz z omotkami, czyli o naddatku być nie może. Spróbuj reklamować, choć ja wątpię w skuteczność skoro nie sprawdziłeś przy zakupie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts