dawid1346 Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Witam. Czy istnieje wędka spławikowa która ma 5m długości i nie więcej niż 110cm długości transportowej ? Tylko chodzi o to żeby to nie była wędka teleskopowa. Chodzi mi o składaną, tylko że musiała by mieć minimum 4 składy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 kij, o jaki ci chodzi, to match/odległościówka. Ale najdłuższe mają chyba 450, nie spotkałem jeszcze 500. Na ogół 420 to max, a 390 standard. I w tych długościach są z pewnością wersje travel u niektórych producentów. Takiego właśnie szukaj. travele mają 4 składy właśnie i krótką długość transportową, a o to c chodzi Jak ja coś znajdę to napiszę tutaj. Edit: Znalazłem, ale tak jak pisałem, krótsze. Mikado evergreen travel match Sheakespeare xt1 13" ,atch rod 5 składowa Ogólnie to u kilku producentów coś się znajdzie, konnger coś chyba ma takiego, jaxon pewnie też, daiwa i shimano ale ze starszych serii coś chyba bo w nowych nie dostrzegłem albo przeoczyłem. Więc już wiesz, czego szukać, ale 5 metrowego travela w 4 składzie to chyba nie ma nigdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid1346 Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Dzięki. W sumie to przesadziłem nie musi być 5m może być 4-4,5m , bo od 5m to chyba bolonki się zaczynają. Sheakespeare nie mogę znaleźć w polskich sklepach internetowych, może ktoś widział tą wędkę w polskim sklepie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzana_pl Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Wiesz co,najlepiej zacznij od poszukiwaań w internetowych sklepach wędkarskich,można tam znaleźć sporo dobrego sprzętu za przyzwoite pieniadze. Jaki budżet masz przydzielony na ten cel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Shakespeare to firma bardzo popularna w Wielkiej Brytanii. Mieszkalem tam 7 lat i wiem ze to nawet calkiem dobra firma. Jak szukasz wedek Shakespeare to idz na www.Ebay.co.uk tam powinno cos byc Edited August 31, 2012 by Kadebla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts