patryk2023 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Witam wszystkich wedkarzy. Chcialem sie poradzic was w sprawie doboru nowej wedki. Przewaznie jezdze lowic na wisle ale mam rowniez dostep do nie duzych jezior gdzie sa karpie nawet do 10 kg. Mam na oku feedera Kongera Arcus 390/180. Czy uwazacie ze ta wedka nada sie rowniez na takie karpie czy rzeczysiscie lepiej kiedys pomyslec o kupnie karpiowki? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 witaj, fedder jest bardziej uniwersalny a jeżeli są w Twoim łowisku miski do 10kg to wędzisko powinno dać radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Temat przeniosłem do bardziej odpowiedniego działu, jako, że pytanie dotyczy wędki, zmieniłem też nazwę dla łatwiejszego wyszukiwania. Co do tematu- według mnie feeder bardziej ci się przyda teraz, jeśli łowisz głównie na Wiśle. masz dostęp do jezior z karpiami do 10kg, no i git. Ale fakt, że takie ryby tam są, nie znaczy, że łatwo je złapać czy rzeczysiscie lepiej kiedys pomyslec o kupnie karpiowki?Jeśli zaczniesz planować typowo karpiowe wyprawy i to pewnie, że tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2023 Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 No wiadomo ze to rzadkosc taki duzy karpik, tylko po prostu matwilem sie czy ten feeder juz dalby rade, ale jezeli da to super:) dzieki za odpowiedz:) pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts