patryk2023 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Mam pytanie do wedkarzy bywających na Wisle. Byłem ostatnio kilka razy za Wiśle to w nocy, to z samego rana i mozna powiedz ze praktycznie nic nie bierze (chodzi mi tu głownie o metode łowienia gruntowa).Stosowałem juz rasówki, mady, czerwone robaki i nie było zmian. W zeszłym roku o tej porze szedłem i zawsze byly leszcze,płotki, nawet sum sie trafił. Tylko ja mam ten problem czy w inni tez go zauwazyli? Moze ktos wie czym to spowodowane? Czy niski poziom wody ma na to wpływ? Pozdrwaiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3viL Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Zależy w którym miejscu na Wiśle łowisz, ja np. łowię bardzo często w Wyszogrodzie, spinning, gruntówka, trochę odległościówką . Na grunt nie ma bata bym nie przywiózł 2-3 ładnych leszczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2023 Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 Ale to na noc czy rano? ja łowie w poblizu Bydgoszczy A jak dokładnie wyglada twój zestaw i na co łapiesz? edit: czas na edycję posta wynosi 30min. wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarz12 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Ja łowie niekiedy na wiśle na kukurydze i wyciągam ładne leszcze i płocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2023 Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 No zobaczymy nastepnym razem dzieki panowie za odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrykos091 Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 W Krk też nie brakuje rybek jeśli chodzi o Wisłę,oczywiście wszystko zależy od miejsca i metody połowu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 oczywiście wszystko zależy od miejscaŚwięta racja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzana_pl Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Zgadzam się,bardzo wiele zależy od miejsca. Nie generalizowałbym,że ogólnie na Wiśle jest słabo- zależy gdzie i na co łowimy:) Ostatniej nocy mieliśmy branie,ale niestety nie udało się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlotaRybka_com_pl Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Póki co na Wiśle nie da się łowić,poziom wody jest zbyt niski,przynajmniej w miejscach gdzie miałem do tej pory branie raczej nic z tego. Prawdziwa nauka wędkowania jest tylko na Odrze,ja przeszedłem tam niezłą szkołę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts