Haasru Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 Witam Kolegów. Tak po krotce po 25 latach wróciłem do wędkowania z chęci nauczenia synka. Dziś wybralismy się na stawy komercyjne żeby sobie troszkę poprzypominac co i jak. Przed powrotem do domu po złowieniu kilkunastu plotek i leszczy zarzucilem jeszcze na czerwonego robaka jakieś 5m od brzegu i po chwili miałem branie udało się zaciac jak się okazało jesiotra... Pierwszy raz w zyciu. Niestety nie miałem ani centymetra ani wagi a chciałbym wiedzieć ile mniej więcej mógł mierzyć. Jakby ktoś mógł dać znać to byłbym bardzo wdzieczny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 Jest bardzo mały jak na ten gatunek. Tyle powinno wystarczyć. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haasru Posted June 6, 2020 Author Report Share Posted June 6, 2020 Super dzięki za informacje. Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 1 hour ago, Haasru said: Niestety nie miałem ani centymetra ani wagi a chciałbym wiedzieć ile mniej więcej mógł mierzyć. Jakby ktoś mógł dać znać to byłbym bardzo wdzieczny Zmierz sobie rękę od końca palców do łokcia, odległość od końca dolnika do kołowrotka, pierwszej przelotki itp. Będziesz miał jakiś punkt odniesienia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts