Emines Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Witam mam problem z żyłką Jaxona Satori Feeder dziś mi przyszła z allegro wszystko pięknie zapakowane nawinąłem ja na nowy kołowrotki i postanowiłem sprawdzić jej wytrzymałość co sie okazało ze to jakaś nitka powinna być a nie żyłka bo strzela mi po minimalnym naciągnięciu czy to jest normalne ?? Chyba nie proszę szybko o pomoc może ktoś ma taką żyłkę i wie co jest grane ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Jaka jest średnica tej żyłki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nie kupuj zylek jaxon satori. Sa nic nie warte ja tez mialem i przy kazdym lekkim szarpnięciu pękala. Jakas wyjatkowa pomylka z tymi zylkami. Jedyne co w nich fajne to swiecące opakowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emines Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 o,18 Teraz kupiłem TRABUCCO T-Force Feeder o,20 5,5 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzialon Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 kiedys nawinelem taka do 9 kg na spining spora drewniana lodke na niej holowalem balem sie ze kij peknie ale zylka dawala rade o ile pamietam miala 0,22 moze 0,25 ale nic wiecej. Joz 2 lata uzywam satori jaxona i nic takiego sie nie dzieje ale nie kupuje z neta moze jakas podrube dostales ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 nie kupuje z neta moze jakas podrube dostales ? Albo długo leżała gdzieś w mocno naświetlonym miejscu? Takie rzeczy się zdarzają... Skontaktuj się ze sprzedawcą i przedstaw problem, to może uwzględni reklamację... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Albo długo leżała gdzieś w mocno naświetlonym miejscu? Myślę, ze problem faktycznie może leżeć w sposobie przechowywania, ale bardziej negatywny wpływ może mieć skrajnie niska bądź wysoka temperatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Z powyższych powodów, należy kupować żyłki w sklepach gdzie mają duże obroty. A nie tam, gdzie towar jest pokryty kurzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts