Tomi93 Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 Podpowiecie gdzie w okręgu Piotrkowskim, Sieradzkim lub Częstochowskim można wybrać się nad rzeke z muchówka, żeby pobawić się z rybkami ? Widawka w mojej okolicy jest mocno zarosnieta i nie ma możliwości wykonywania rzutow. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 Żartujesz? Tyle wody dookoła masz. W Warszawie w Wiśle głównym celem muszkarzy są klenie ale do muszki wychodzi wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 (edited) Może nad Pilicę? Chociaż osobiście nie łowiłem tam. Edited June 24, 2020 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi93 Posted June 24, 2020 Author Report Share Posted June 24, 2020 P. Docio dopiero zaczynam przygodę i szukam miejsc gdzie mógłbym się wprawić i przy okazji, żeby nie odeszły chęci na samym początku. P. Robs osobiście też nigdy nie byłem nad Pilicą i nie wiem czy tam będa miejscówki do rzucania, bo tak jak wspomniałem Widawka u mnie jest tragedia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 9 godzin temu, Tomi93 napisał: P. Docio dopiero zaczynam przygodę i szukam miejsc gdzie mógłbym się wprawić i przy okazji, żeby nie odeszły chęci na samym początku. Wybacz ale jedno przeczy drugiemu. Jeśli chcesz się wprawić to nawet nie woda lecz boisko. Nauczysz się rzucać w różny sposób a odstrzelone muszki łatwo będzie znaleźć. To tak jak z początkującym i nauka rzutów multiplikatorem. Nauka poprzez tracenie dziesiątków ciężarków i setek metrów linki to czysta głupota. Od tego jest boisko, gdzie jest dużo miejsca i nikomu ani nie przeszkadzasz, ani nie zagrażasz. Po opanowaniu rzutów każda woda jest Twoja a ryby w zasięgu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts