bartek331 Napisano 17 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Lipca 2020 cześć, jestem nowy w wędkarstwie ponieważ łowie jakoś 6 miesięcy i nie wiem jaki zestaw na suma i jak zrobić pomoże ktoś?
ryukon1975 Napisano 17 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Lipca 2020 Najlepiej zacząć od wędziska i kołowrotka. Muszą być mocne jak na żaden inny gatunek. Tu masz sklep z sprzętem typowo na sumy. Rozejrzyj się i pytaj. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 17 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 17 Lipca 2020 Na forum "Sumowa Pasja" są poradniki "dla blądynek" Szczerze mówiąc proponowałbym zaczynać od leszczy np . Doświadczenie gromadzi się po mału -zaczynanie budowy od "dymu z komina" raczej nie wróźy sukcesów. 7
bartek331 Napisano 18 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 18 Lipca 2020 21 godzin temu, Wartburg napisał: Na forum "Sumowa Pasja" są poradniki "dla blądynek" Szczerze mówiąc proponowałbym zaczynać od leszczy np . Doświadczenie gromadzi się po mału -zaczynanie budowy od "dymu z komina" raczej nie wróźy sukcesów. wielkie dzięki dzięki twojej poradzie złowilem pierwszego suma na wątrobę bo szybko do wędkarskiego pojechałem kupiłem kołowrotek i wędzisko jeszcze raz dzięki za polecenie bardzo fajnego forum 1
Rekomendowane odpowiedzi