bartek331 Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 cześć, jestem nowy w wędkarstwie ponieważ łowie jakoś 6 miesięcy i nie wiem jaki zestaw na suma i jak zrobić pomoże ktoś? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 Najlepiej zacząć od wędziska i kołowrotka. Muszą być mocne jak na żaden inny gatunek. Tu masz sklep z sprzętem typowo na sumy. Rozejrzyj się i pytaj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wartburg Posted July 17, 2020 Popular Post Report Share Posted July 17, 2020 Na forum "Sumowa Pasja" są poradniki "dla blądynek" Szczerze mówiąc proponowałbym zaczynać od leszczy np . Doświadczenie gromadzi się po mału -zaczynanie budowy od "dymu z komina" raczej nie wróźy sukcesów. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek331 Posted July 18, 2020 Author Report Share Posted July 18, 2020 21 godzin temu, Wartburg napisał: Na forum "Sumowa Pasja" są poradniki "dla blądynek" Szczerze mówiąc proponowałbym zaczynać od leszczy np . Doświadczenie gromadzi się po mału -zaczynanie budowy od "dymu z komina" raczej nie wróźy sukcesów. wielkie dzięki dzięki twojej poradzie złowilem pierwszego suma na wątrobę bo szybko do wędkarskiego pojechałem kupiłem kołowrotek i wędzisko jeszcze raz dzięki za polecenie bardzo fajnego forum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts