xvxvxvxv Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 (edited) Postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z wędkarstwem.Kupiłem wędkę,(teleskopową) żyłkę,kołowrotek, haczyki a jutro zamierzam kupić spławik a także śruciny do niego i takie pytanko potrzeba mi jeszcze czegoś? (wiem że jest to pytanie amatorskie i byłbym wdzięczny gdyby tutaj nie pojawiły się obraźliwe komentarze bo każdy musi od czegoś zacząć) oraz proszę również o dobre rady na początek. Edited September 9, 2012 by wind edycja tytułu, tytuł tematu mało konkretny i szczegółowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Masz chyba wszystko. Co najwyżej stopery jeżeli to będzie spławik przelotowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Dobra rada na początek: nie łów na wodach PZW, jeśli nie masz odpowiednich zezwoleń. Szkoda nerwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 witaj, napisz konkretnie, jaka to wędka, jej parametry, kołowrotek, żyłka - jej grubość, może nazwa, napisz na jakich łowiskach będziesz łowił i jakie tam są rybki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts