przemokr Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Października 2012 (edytowane) Chciałemzaprezentować tu moje cacuszko czyli kołowrotek Cormoran Rell No.1 LN. Kołowrotek z połowy lat 90 produkcji Niemieckiej topowy model na tej firmy na te czasy. http://www.youtube.com/watch?v=uEbabI1Gtzo Dane techniczne: 3 ball bearings (mój ma 4 bo wsadziłem jedno na oś zamiast teflonowego) Teflon-Tec Rear Drag System Worm Drive System (czyli jest na ślimaku) Low Speed Worm Drive System (bardzo wolny przełożenie to zaledwie 3,6:1) Worm Shaft Ocilating System (ślimakowy posuw szpuli) Ball Bearings Line roller(łożysko w tulejce prowadzącej żyłkę) Longlife Bail Spring (spręzyne o przedłużonej żywotności) Edytowane 9 Października 2012 przez przemokr
wind Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Października 2012 zrób przy okazji kilka fotek i wrzuć tutaj.
przemokr Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2012 zrób przy okazji kilka fotek i wrzuć tutaj. Tak stary to on chyba nie jest
wind Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2012 Jak ma więcej niż 10 lat to dawaj .
Rekomendowane odpowiedzi