wind Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Wszystkiego, czego sobie życzysz i o czym marzysz oraz wielu chwil nad wodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 I taaaaakiej ryby, życiówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Piotr~ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Dzięki Panowie za życzenia i sympatie . O życiówce to zawsze marze i sie staram jak najczęściej być nad wodą. Przez cały sezon jeżdże systematycznie przynajmniej dwa razy w tygodniu po kilka godzin na żywca, jak by zliczyć w tym roku ilość razy łowienia na żywca to napewno bedzie ponad 50, z czego miałem 6 brań w tym 3 udane, dwa po 38cm i jeden 58cm - śmiech na sali. Zobaczcie jaką cierpliwość musze mieć i sie nie odniechęcam jak nie mam brania, poprostu wierze w wode . W ostatni czwartek wkońcu miałem oczekiwane branie po kilku wypadach, bojka zatopiona pod lustro wody, wziąłem wędke w ręke i odczekuje pewnien czas żeby sobie połknął rybke ( bo zbroje na pojedyńczym haczyku przebitym przez warge), już miałem zacinać i nagle niemiły dla oka widok jak bojka wypływa, zwijam zestaw okazuje sie że ściągnął żywca i jest pusty haczyk MASAKRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts