bartek2403 Posted September 2, 2021 Report Share Posted September 2, 2021 (edited) Potrzebuję jakiś informacji odnośnie takiego zestawu sygnalizatora : Prologic BAT+ Bite Alarm Blue Set 2+1 i Monter Fishing FM-220 4+1 Jakieś plusy minusy? Czy warto kupić? Czy ktoś na Nich pracuje jak to wygląda? Ewentualnie jeśli ktoś ma coś innego ciekawego i sprawdzonego do 500zl w zestawie 2+1 lub 4+1 do polecenia? Edited September 3, 2021 by bartek2403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 2, 2021 Report Share Posted September 2, 2021 JKarp jest specjalistą od karpii i coś doradzi. Pojawia się tutaj od czasu do czasu. Wywołany do tablicy może być szybciej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted September 6, 2021 Report Share Posted September 6, 2021 Cześć, Ja wybrałbym Monstery bo: 1. Serwis jest bardzo szybki. 2. Znam te sygnałki i wiem, że są niezawodne. Jakby co patrz punkt pierwszy. 3. Przez sentyment ponieważ moje pierwsze sygnałki z centralką to były MF 109, a następne też MF ale oznaczenia nie pamiętam ale już tych najnowszych z wyższej półki. I te starsze i te najnowsze przetrwały wszystko co możliwe - od przymrozków -5 do upałów +45 poprzez oberwania chmury. JKarp PS - teraz używam Nasha Siren S3 z centralką ale to już bardzo wysokie ceny ale bardzo polecam jakby co. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice coffee Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Mam do sprzedania anaconda tiki taka 4+1 z dodatkowa lampa do namiotu jak jeszcze jestes zainteresowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts