Misza123 Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 Posiadam kołowrotek Okuma-45 podczas wędkowania kołowrotek zaplątał mi się po rozkreceniu hamulca znalazlem tam spręzynkę która przez przypadek mi spadla czy znajde gdzies sprezynkę gdzies kupię.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 Najlepszym rozwiązaniem będzie użycie sprężynki z długopisu lub ukręcenie samemu takowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza123 Posted June 27, 2022 Author Report Share Posted June 27, 2022 37 minut temu, mikolaj łódzki napisał: Najlepszym rozwiązaniem będzie użycie sprężynki z długopisu lub ukręcenie samemu takowej. jutro wybieram sie do wędkarskiego jak nie bedzie bede kombinował co ta sprezynka daje w szpuli ? 37 minut temu, mikolaj łódzki napisał: Najlepszym rozwiązaniem będzie użycie sprężynki z długopisu lub ukręcenie samemu takowej. tez jestem wkurzony bo dzis swoją pierwszą wędke spiningową kupilem i no ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 Ta sprężynka nic nie daje bo to terkotka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza123 Posted June 27, 2022 Author Report Share Posted June 27, 2022 34 minuty temu, mikolaj łódzki napisał: Ta sprężynka nic nie daje bo to terkotka. bo ogolnie w srodku jest zębatka taka i nie wiem 34 minuty temu, mikolaj łódzki napisał: Ta sprężynka nic nie daje bo to terkotka. a mogę np wyciagnac te zębatke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żyłeczka Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 nic nie daje jak chcesz to zakładaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 Zębatki bym nie wyciągał z tego co pamiętam jest ona podkładką pod szpule, która reguluje nawój. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza123 Posted June 27, 2022 Author Report Share Posted June 27, 2022 6 minut temu, mikolaj łódzki napisał: Zębatki bym nie wyciągał z tego co pamiętam jest ona podkładką pod szpule, która reguluje nawój. dobra dzięki za radę jakby cos bede jeszcze pisal co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza123 Posted June 28, 2022 Author Report Share Posted June 28, 2022 12 godzin temu, mikolaj łódzki napisał: Zębatki bym nie wyciągał z tego co pamiętam jest ona podkładką pod szpule, która reguluje nawój. byłem dzis w wedkaskim i dali mi tą spręzynke i wymienili mi wiec jest git juz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts