Ineska Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Witam serdecznie, mój facet jest zapalonym wędkarzem, dlatego chciałabym mu kupić pod choinkę coś co go bardzo ucieszy=coś z wędkarstwa;) . Z tego co się orientuje najczęsciej łowi z gruntu, czasami spinning. Kiedyś wspominał coś o woderach, ale dotychczas ich nie kupił. Chciałam się skonsultować z profesjonalistami jakie byłyby najlepsze? Cena do 150zł. Proszę o pomoc bo jest spory wybór i nie wiem na co sie zdecydować? Pozdrawiam wszystkich wędkarskich "zboczeńców" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Heh. Podłączam się pod temat, bo sam rozważam kupno woderów, ale nie wiem jakie i za ile najlepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Koniecznie wodery??? Może spodniobuty. W tej kwocie (150zł) macie taki wybór: od Piranii od wedkarski.com To tak na szybko. Sam nie używam więc co do jakości się nie wypowiem. Poleciłbym neopreny, ale to minimum 100zł więcej niż zakładany budżet. Ok 250 pln kosztują najtańsze modele od Mikado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ineska Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 Może niekoniecznie wodery, poprostu o tym kiedyś wspominał. Co innego mogłoby być dobrym prezentem jesli nie te wodery??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 wodery czy śpiochy przydadzą się szczególnie przy spiningu a i czasem przy połowach gruntowych. Jeżeli chciałabyś jednak coś innego to przy takim budżecie może być przyzwoite wędzisko gruntowe czy kołowrotek. Kwestia tego, co bardziej się szczęściarzowi przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Jeśli wodery to tylko stomil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Gratulować szczęściarzowi... Muszę się pochwalić, że byłem w zaprzyjaźnionym sklepie wędkarskim wczoraj i Sprzedawca (mój kumpel) Spytał, czy kołowrotek, który kupiła żona mi się podobał? Na razie go nie dostałem, ale już wiem gdzie go znajdę (mamy już choinkę w domu). Wszystkim życzę takiej żony jak moja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Ogólne Rozmowy " do "Akcesoria ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Witam, Co innego mogłoby być dobrym prezentem jeśli nie te wodery???Ciężka sprawa, nie wiemy czego Twój narzeczony jeszcze nie ma..Do tego, wodery raczej ciężko wybrać dla kogoś, muszą jeszcze pasować, raczej trzeba się w nich w miarę dobrze czuć, a co jak Twojego narzeczonego, będzie ściskało tu i tam.. Może zastanowiła byś się nad torbą lub plecakiem wędkarskim? Jest to w miarę praktyczna rzecz, do tego można wrzucić do takiego plecaka jakieś świecidełka jak by Ci zostało trochę kapitału. a, bym zapomniał Pozdrawiam wszystkich wędkarskich "zboczeńców"My również pozdrawiamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Skoro łowi na spinning, to może zestaw Soft-4-play'ów? Fajne, łowne, ładne przynęty. Narzeczony na pewno się ucieszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ineska Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Bardzo dziękuję za wszystkie porady. Po konsultacji z moim wędkarzem stwierdziliśmy że już prawie wszystko ma, a te wodery zgodnie z zaleceniem Mariusza rzeczywiście warto byłoby dopasować do osobnika dlatego tym razem prezent nie będzie z kategorii wędkarstwo:) pomimo wszystko dzięki za zainteresowanie. Wesołych Świąt, szybkiego nadejścia wiosny, połamania kija i pozdrowienia dla wytrwałych Żon Wędkarzy ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Dzięki w imieniu żony . To może bielizna termo??? Tak mi przyszło do głowy, na koniec . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ineska Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 też się nad tym zastanawiałam i nawet później z nim konsultowałam, ale mój wędkarz to gorący chłopak, ciągle mu ciepło...chyba że taka bielizna pod te wodery, ale to już sam będzie się zaopatrywać....wybredna bestia ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowa3541 Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 (edited) Wiatm, chciałabym zasięgnąć Waszej opini na temat sprzętu w linku Zestaw wędkarski . Niestety nie znam się na tym i nie wiem czy będzie odpowiedni na prezent Dziękuję za pomoc Edited May 6, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Złota zasada, którą powtarzamy przy każdej takiej "okazji", zestawów się nie kupuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowa3541 Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Złota zasada, którą powtarzamy przy każdej takiej "okazji", zestawów się nie kupuje. he he będę pamiętać dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts