kamilos_90 Napisano 20 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dzień dobry, jako że ejstem początkujący zakłądam temat w tym dziale. Od nowego sezony chciał bym zacząć przygode ze spiningiem, mieszkam w Świnoujsciu a wiec mam wode dookoła, lecz potrzebuje porady co z czym się je. Przez ostatnie dwa miesiace buszowałem w internecie szukajac różnorakich porad ale w dalszym ciagu mam taki mętlik w głowie ze nie wiem co wybrać. Moge zaznaczyć ze w gre wchodzi wyłącznie połów z brzegu, mam tutaj kilka sklepów wędkarskich ale wszędzie rady udzielone raczej były marne w pomocy nad doborem sprzętu. Licze na jakieś dobre rady i na to ze uda mi się rozpocząć wymarzoną przygode ze spiningiem od wiosny. Pozdrawiam serdecznie i licze po cichu na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 20 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 witaj, wiele odpowiedzi znajdziesz w tych tematach: http://forumwedkarskie.pl/topic/827-spin-na-okonie/ http://forumwedkarskie.pl/topic/572-kij-do-twisterow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos_90 Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Przyznam ze artykuły bardzo ciekawe i licze ze będą jako takim wsparciem w zakupach Mam pytanko jaka była by najodpowiedniejsza długość wędziska do rzutów z brzegu? Czy lepszy będzie 2,4(poreczniejszy) czy lepiej zainwestować w coś ponad to? I nurtuje mnie jeszcze jedna kwestia, mianowicie uciag wody. Zastanawia mnie fakt czy polecane przez wielu multum wklejanek nie będzie oszukiwało mnie przy dosyć silnym prądzie wody jaki mam okazje obserwować w Świnoujściu? Co o tym sądzicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi