Witko30 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o ogólną wycenę calego zestawu ? Z góry bardzo dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 (edited) Trudno ocenić wartość woblera w opakowaniu po przyponach Dragona nie wiedząc nic poza tym że to wobler. Tak jak i te szpule Kongera, co to jest? Żyłka, plecionka, fluorocarbon? Ogólnie patrząc po markach czyli Konger, Mikado, Jaxon i Kamatsu dlatego że tego najwięcej ogólna wartość jest nieduża. Wszystko zależy od stanu ale dla mnie za to cena musiałaby być naprawdę mała żebym zdecydował się na zakup. Tam nie ma praktycznie nic konkretnego, wygląda to jak zbiór odpadków które jakiś wędkarz odrzucał przez kilka lat na bok i nie używał. Edited July 16, 2022 by ryukon1975 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Czytaj opisy na pudełkach i szukaj cen na allegro. Ewentualnie wystaw na aukcję i ludzie zweryfikują. 1 hour ago, ryukon1975 said: Ogólnie patrząc po markach czyli Konger, Mikado, Jaxon i Kamatsu dlatego że tego najwięcej ogólna wartość jest nieduża. Wszystko zależy od stanu ale dla mnie za to cena musiałaby być naprawdę mała żebym zdecydował się na zakup. Na Twoim miejscu zaoferował bym 50 zł. Więcej nie ma sensu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 44 minuty temu, zwykły michał napisał: Na Twoim miejscu zaoferował bym 50 zł. Więcej nie ma sensu. Ja nie mam zamiaru tego kupować. Z tego wszystkiego co tam zobaczyłem to może dałoby się wybrać tylko kilka przyponów na szczupaka, ciężarki śruciny chyba niekompletne i jeden wobler też niepewnej jakości i przydatności do użycia. Reszta same "wynalazki". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Większość jest do dekoracji pudełka a tego każdy ma dużo bez kupowania. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts