Jan-ek Napisano 21 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpnia 2022 Mam pytanie co i jak mogę łowić na teleskop 3m albo spinning 2,70 interesuje mnie łowienie z plaży lub w wodzie po pas
Jan-ek Napisano 21 Sierpnia 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Sierpnia 2022 Liczę na szybką odpowiedź bo jeszcze dziś muszę zmontować zestaw
mikolaj łódzki Napisano 21 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpnia 2022 Zależy od c.w. spinningu. Jak byłem nad morzem miesiąc temu to było tarło śledzia więc na łowienie śledzi z plaży się już spóźniłeś. Tak krótkim teleskopem raczej nie przerzucisz rewy . 1
Alexspin Napisano 22 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2022 10 godzin temu, mikolaj łódzki napisał: Tak krótkim teleskopem raczej nie przerzucisz rewy . To samo dotyczy spinningu 270cm, trochę za krótki. Jeśli będziesz miał możliwość, to polecam spinningowanie w kanale portowym.
Jan-ek Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2022 Szkoda nie będe miał innej możliwości łowienia
Rekomendowane odpowiedzi