szymonxx Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 (edited) Witam. W jednym z poprzednich wątków pytałem was o zdanie na temat feedera Mikado z cw do 120 g, którego planowałem kupić jako wędkę do łowienia z gruntu w jeziorze. Od tamtego momentu moje preferencje lekko się zmieniły. W tej chwili szukam kija o cw do 80/90 g i długości 360 cm. Mam na oku kilka kijów: KONGER Medalist Feeder 360/90g zawodowy feeder Jaxon Eternum Feeder 360 cm 30-80 g ROBINSON TRITIUM FEEDER 3,60 35-80g MIKADO ULTRAVIOLET LIGHT FEEDER 3,60m/90g Cormoran feeder TS 90 3.60m 90g Mieliście do czynienia z którymś z tych kijów? Co możecie o nich powiedzieć? Może macie jakieś inne propozycje feedera o podanych parametrach i cenie do 230 zł?Czekam na odpowiedzi i sugestie. Edited January 4, 2013 by hege Umieszczenie opisów w linkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Gruntówka " do "Wędki ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Przeczytaj w tym temacie post nr 6 autorstwa Docia, wiele Ci wyjaśni . Chociaż sam wybrałbym na jezioro pickera, ale to też zależy od wielkości występujących tam rybeniek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Post bardzo przydatny, ale ogólny. Interesuję mnie konkretne informacje na temat wędzisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 ROBINSON TRITIUM FEEDER 3,60 35-80g Wybierz Robinsona robią dobre wędziska ja mam Robinson Xenon Feeder 40-90g już chyba z 6 lat i wyciągnąłem na niego masę ryb w tym swój rekord co w ogóle graniczyło z możliwościami tej wędki a jednak dała radę na Tritiuma nie łowiłem a Xenonów chyba już niestety nie robią ale możesz poszukać w sieci jak by ci się udało znalezć to polecam i daj mi znać to sam jeszcze jednego kupię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts