szymonxx Napisano 4 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. W jednym z poprzednich wątków pytałem was o zdanie na temat feedera Mikado z cw do 120 g, którego planowałem kupić jako wędkę do łowienia z gruntu w jeziorze. Od tamtego momentu moje preferencje lekko się zmieniły. W tej chwili szukam kija o cw do 80/90 g i długości 360 cm. Mam na oku kilka kijów: KONGER Medalist Feeder 360/90g zawodowy feeder Jaxon Eternum Feeder 360 cm 30-80 g ROBINSON TRITIUM FEEDER 3,60 35-80g MIKADO ULTRAVIOLET LIGHT FEEDER 3,60m/90g Cormoran feeder TS 90 3.60m 90g Mieliście do czynienia z którymś z tych kijów? Co możecie o nich powiedzieć? Może macie jakieś inne propozycje feedera o podanych parametrach i cenie do 230 zł?Czekam na odpowiedzi i sugestie. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez hege Umieszczenie opisów w linkach.
wind Napisano 4 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Stycznia 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Gruntówka " do "Wędki ".
wind Napisano 4 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Stycznia 2013 Przeczytaj w tym temacie post nr 6 autorstwa Docia, wiele Ci wyjaśni . Chociaż sam wybrałbym na jezioro pickera, ale to też zależy od wielkości występujących tam rybeniek.
szymonxx Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Stycznia 2013 Post bardzo przydatny, ale ogólny. Interesuję mnie konkretne informacje na temat wędzisk.
MICHNIK Napisano 4 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Stycznia 2013 ROBINSON TRITIUM FEEDER 3,60 35-80g Wybierz Robinsona robią dobre wędziska ja mam Robinson Xenon Feeder 40-90g już chyba z 6 lat i wyciągnąłem na niego masę ryb w tym swój rekord co w ogóle graniczyło z możliwościami tej wędki a jednak dała radę na Tritiuma nie łowiłem a Xenonów chyba już niestety nie robią ale możesz poszukać w sieci jak by ci się udało znalezć to polecam i daj mi znać to sam jeszcze jednego kupię
Rekomendowane odpowiedzi