Jump to content

Zestaw 22 woblerów pstrągowych Salmo Jaxon Dorado handmade

Share

Recommended Posts

Sprzedam zestaw 22 woblerów pstrągowych. Długość 3-7cm, przeważają modele 5cm. Wersje pływające, nie pamiętam ale chyba 1 sztuka była tonąca. Modele Salmo, łamany 7cm Executor, 2 bullheady, Dorado Invader, kilka modeli Jaxon i kilka handmade przypominających Gębale. W niektórych brakuje kotwiczek lub są do wymiany. Jeżeli ktoś łowi na gumy to znalazłem pudełko małych modeli ~4-6cm, te co nadają się do łowienia dorzucę w gratisie (przykładowe na zdjęciu) i parę akcesoriów, m.in. kotwiczki bezzadziorowe, przypony fluorocarbonowe itp. Przy zakupie zestawu wychodzi ~6zł za sztukę więc wydaje mi się bardzo atrakcyjną ceną. Nie można dodawać linku do serwisów aukcyjnych, ale woblery dla bezpieczeństwa transakcji wystawiłem na znanym portalu aukcyjnym.

wszystkie.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

twistery.jpg

8 hours ago, gumiak9 said:

Nie można dodawać linku do serwisów aukcyjnych, ale woblery dla bezpieczeństwa transakcji wystawiłem na znanym portalu aukcyjnym.

Świetny pomysł. Wczoraj miałem okazję trafić na naciągacza i dostał lekcję z ochrony klienta przez PayPal :)

Po wysłaniu pieniędzy napisał że produkt jest zniszczony a nie zauważył tego wcześniej. Można uwierzyć, każdemu zdarza się coś przeoczyć. Na koniec było najlepsze. Twierdził, że z jakiegoś powodu nie działa zwrot pieniędzy i wyśle przekazem pocztowym :D 

Pieniądze miałem z powrotem w ciągu sześciu godzin.

14 godzin temu, hege napisał:

Witam, proszę o link na WP

Niestety nie mogę wysłać wiadomości prywatnej, otrzymuje komunikat, że mogę wysłać 0 wiadomości dziennie :DNajlepiej wpisać w wyszukiwarce nr aukcji 12792087648 po nazwie sprzedającego gumiak19 lub wpisać "zestaw 22 woblerów pstrągowych" . Wyskakuje 1 ogłoszenie, dałem te same zdjęcia i opis.

10 godzin temu, zwykły michał napisał:

Świetny pomysł. Wczoraj miałem okazję trafić na naciągacza i dostał lekcję z ochrony klienta przez PayPal :)

Po wysłaniu pieniędzy napisał że produkt jest zniszczony a nie zauważył tego wcześniej. Można uwierzyć, każdemu zdarza się coś przeoczyć. Na koniec było najlepsze. Twierdził, że z jakiegoś powodu nie działa zwrot pieniędzy i wyśle przekazem pocztowym :D 

Pieniądze miałem z powrotem w ciągu sześciu godzin.

Też naciąłem się ale niestety na olx 2 razy, na tanich i mało popularnych przedmiotach co nawet bym o to nie podejrzewał, że będzie się komuć chciało :P 

Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...