gumiak9 Napisano 27 Października 2022 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2022 Sprzedam zestaw 22 woblerów pstrągowych. Długość 3-7cm, przeważają modele 5cm. Wersje pływające, nie pamiętam ale chyba 1 sztuka była tonąca. Modele Salmo, łamany 7cm Executor, 2 bullheady, Dorado Invader, kilka modeli Jaxon i kilka handmade przypominających Gębale. W niektórych brakuje kotwiczek lub są do wymiany. Jeżeli ktoś łowi na gumy to znalazłem pudełko małych modeli ~4-6cm, te co nadają się do łowienia dorzucę w gratisie (przykładowe na zdjęciu) i parę akcesoriów, m.in. kotwiczki bezzadziorowe, przypony fluorocarbonowe itp. Przy zakupie zestawu wychodzi ~6zł za sztukę więc wydaje mi się bardzo atrakcyjną ceną. Nie można dodawać linku do serwisów aukcyjnych, ale woblery dla bezpieczeństwa transakcji wystawiłem na znanym portalu aukcyjnym. 1
hege Napisano 27 Października 2022 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2022 Witam, proszę o link na WP
zwykły michał Napisano 27 Października 2022 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2022 8 hours ago, gumiak9 said: Nie można dodawać linku do serwisów aukcyjnych, ale woblery dla bezpieczeństwa transakcji wystawiłem na znanym portalu aukcyjnym. Świetny pomysł. Wczoraj miałem okazję trafić na naciągacza i dostał lekcję z ochrony klienta przez PayPal Po wysłaniu pieniędzy napisał że produkt jest zniszczony a nie zauważył tego wcześniej. Można uwierzyć, każdemu zdarza się coś przeoczyć. Na koniec było najlepsze. Twierdził, że z jakiegoś powodu nie działa zwrot pieniędzy i wyśle przekazem pocztowym Pieniądze miałem z powrotem w ciągu sześciu godzin.
gumiak9 Napisano 28 Października 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Października 2022 14 godzin temu, hege napisał: Witam, proszę o link na WP Niestety nie mogę wysłać wiadomości prywatnej, otrzymuje komunikat, że mogę wysłać 0 wiadomości dziennie Najlepiej wpisać w wyszukiwarce nr aukcji 12792087648 po nazwie sprzedającego gumiak19 lub wpisać "zestaw 22 woblerów pstrągowych" . Wyskakuje 1 ogłoszenie, dałem te same zdjęcia i opis. 10 godzin temu, zwykły michał napisał: Świetny pomysł. Wczoraj miałem okazję trafić na naciągacza i dostał lekcję z ochrony klienta przez PayPal Po wysłaniu pieniędzy napisał że produkt jest zniszczony a nie zauważył tego wcześniej. Można uwierzyć, każdemu zdarza się coś przeoczyć. Na koniec było najlepsze. Twierdził, że z jakiegoś powodu nie działa zwrot pieniędzy i wyśle przekazem pocztowym Pieniądze miałem z powrotem w ciągu sześciu godzin. Też naciąłem się ale niestety na olx 2 razy, na tanich i mało popularnych przedmiotach co nawet bym o to nie podejrzewał, że będzie się komuć chciało
zwykły michał Napisano 28 Października 2022 Zgłoszenie Napisano 28 Października 2022 Okazja czyni złodzieja.
Rekomendowane odpowiedzi