Weronika Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 witam piszę pracę inżynierską na temat Gospodarka rybacka gatunkami drapieżnymi w jeziorze Gopło. Opisuje okonia, sandacza, szczupaka, suma i węgorza i w związku z tym potrzebuje fotografi tych ryb które mogłabym umieścić w mojej pracy, gdyby któryś z Panów/Pań chciał aby jego zdjęcie zostało wykorzystane w pracy, podpisane nazwiskiem autora to proszę o kontakt lub odpowiedź. Oczywiście mogłabym takie zdjęcie pobrać z internetu , ale prawa autorskie..., więc chce żeby wszystko było zgodnie z prawem i zgodą autora. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Takiej ładnej pani mogę przesłać kilka zdjęć na maila proszę podać adres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronika Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 (edited) dziękuje zapomniałam dodać, że chciałabym żeby na zdjęciu była sama rybka , chociaż nie wiem czy któryś wędkarz takie posiada, bo z tego co widzę to lubią oni się fotografować ze swoimi zdobyczami . adres e-mail: nikamoto@wp.pl Edited January 9, 2013 by Weronika Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 hmm aha poszukam ale wiekszość zdjęć mam razem z rybami Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Witam, chętnie bym pomógł, ale z mojej galerii raczej nic nie da rady wybrać , chyba że, z tego posta okoń, w tle nie jest jezioro Gopło:P Pozdrawiam ps. chętnie bym przeczytał taką pracę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 sandacza, szczupaka, okonia i węgorza powinien mieć więc jak znajdę to prześlę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) Dołącze się do postu aby nowego tematu nie zakładać. Jestem autorem aplikacji "Pomocnik Wędkarza" na telefony z androidem.Również potrzebuję zdjęć ryb do tej aplikacji, wszystkim wędkarzom z góry dziękuje.Pomocnik wędkarza - tu można zobaczyć aplikację w obecnej wersji tutaj jest zapowiedź najnowszej wersji. Edited January 14, 2013 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (edited) piszę pracę inżynierską na temat Gospodarka rybacka gatunkami drapieżnymi w jeziorze Gopło.Opisuje okonia, sandacza, szczupaka, suma i węgorza i w związku z tym potrzebuje fotografi tych ryb które mogłabym umieścić w mojej pracy, gdyby któryś z Panów/Pań chciał aby jego zdjęcie zostało wykorzystane w pracy, podpisane nazwiskiem autora to proszę o kontakt lub odpowiedź. Mam nadzieję, że temat aktualny i mogłem pomóc.W razie potrzeby wyślę więcej. Pozdrawiam Edited May 20, 2013 by grzybek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts