Jump to content

Praca inżynierska, potrzebne foto ryb

Weronika
 Share

Recommended Posts

witam

piszę pracę inżynierską na temat Gospodarka rybacka gatunkami drapieżnymi w jeziorze Gopło.

Opisuje okonia, sandacza, szczupaka, suma i węgorza i w związku z tym potrzebuje fotografi tych ryb które mogłabym umieścić w mojej pracy, gdyby któryś z Panów/Pań chciał aby jego zdjęcie zostało wykorzystane w pracy, podpisane nazwiskiem autora to proszę o kontakt lub odpowiedź.

Oczywiście mogłabym takie zdjęcie pobrać z internetu , ale prawa autorskie..., więc chce żeby wszystko było zgodnie z prawem i zgodą autora.

pozdrawiam

dziękuje :)

zapomniałam dodać, że chciałabym żeby na zdjęciu była sama rybka ;), chociaż nie wiem czy któryś wędkarz takie posiada, bo z tego co widzę to lubią oni się fotografować ze swoimi zdobyczami ;).

adres e-mail: nikamoto@wp.pl

Edited by Weronika

Dołącze się do postu aby nowego tematu nie zakładać.

Jestem autorem aplikacji "Pomocnik Wędkarza" na telefony z androidem.
Również potrzebuję zdjęć ryb do tej aplikacji, wszystkim wędkarzom z góry dziękuje.

Pomocnik wędkarza - tu można zobaczyć aplikację w obecnej wersji
 tutaj jest zapowiedź najnowszej wersji.

Dołączona grafika

Edited by wind
edycja linków

• 4 months later...

piszę pracę inżynierską na temat Gospodarka rybacka gatunkami drapieżnymi w jeziorze Gopło.Opisuje okonia, sandacza, szczupaka, suma i węgorza i w związku z tym potrzebuje fotografi tych ryb które mogłabym umieścić w mojej pracy, gdyby któryś z Panów/Pań chciał aby jego zdjęcie zostało wykorzystane w pracy, podpisane nazwiskiem autora to proszę o kontakt lub odpowiedź.

Mam nadzieję, że temat aktualny i mogłem pomóc.W razie potrzeby wyślę więcej.

Pozdrawiam

Edited by grzybek