wsn555 Posted January 26 Report Share Posted January 26 Witam posiadam na sprzedaż ponton producenta Sevylor. Model pontonu SC5000GT i jest to pontont 5 osobowy. Niestety jestem cenowym laikiem, więc nawet jeżeli ktoś nie chce kupić a potrafi wycenić będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. W zestawie są też 2 wiosła. Stan pontonu widoczny na zdjęciach. Nigdy nie używany, przeleżał kilka dobrych lat w piwnicy w oryginalnym kartonie. Przedmiot: Pontont Sevylor SC5000GT + 2 wiosła. Cena: Do uzgodnienia (brak wiedzy w tym temacie) Warunki: Możliwość wysyłki z przedpłatą na konto (wysyłka inPost lub DPD) Kontakt: Wiadomość prywatna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 26 Report Share Posted January 26 Witam, proszę uzupełnić ogłoszenie zgodnie z regulaminem Giełdy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubertroll Posted January 26 Report Share Posted January 26 2. W treści ogłoszenia muszą znajdować się następujące informacje: przedmiot będący tematem ogłoszenia, cena, kontakt, warunki transakcji oraz obowiązkowo zdjęcia oferowanego przedmiotu. Czy można tylko napisać, że dane kontaktowe zostaną podane w wiadomości prywatnej? Średnio mi się uśmiecha podawać publicznie np. nr telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 26 Report Share Posted January 26 Jest takie coś jak PW. Sam często korzystam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubertroll Posted January 26 Report Share Posted January 26 O to mi właśnie chodziło, bo zapis z regulaminu niekoniecznie to sugeruje. Autor też zrozumiał to dosłownie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wsn555 Posted January 31 Author Report Share Posted January 31 brak zainteresowanych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts