Piotrek Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) Witam serdecznie zapraszam do zapoznania się z aplikacją dla wędkarzy na telefony z systemem android Aplikacja zawiera:- dziennik połowów- atlas ryb- kalendarz brań- węzły wędkarskie- regulamin połowu ryb Aplikację do tej pory pobrało ponad 10 000 użytkowników. można ją pobrać z Google Play Edited January 14, 2013 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Jesteś autorem tej aplikacji?? A coś takiego na Symbiana?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 tak jestem autorem, na symbiana nie robię, po pierwsze musiałbym się nauczyć, po drugie Symbian raczej powoli umiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Aplikację przetestowałem na GT. Wszystko ładnie śmiga ale osobiście wolałbym, żeby aplikacja była na iOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Po wielu trudach i długim oczekiwaniu ukończone zostały pracę nadtrzecią wersją Pomocnika Wędkarza. Aplikacja zyskała nowy wygląd oraznowe funkcje.Pełna lista zmian:-> Nowy wygląd-> Mapa łowisk i PZW-> Nowe węzły-> Formularz kontaktowy-> Promocje-> Nowe regulaminyUtworzona również została strona wwwwww.pomocnik-wedkarza.plzapraszam do pobieraniahttps://play.google.com/store/apps/details?id=pl.aiba.angler Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeti Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Odgrzewam kotleta Formularz kontaktowy mozna sobie w buty wsadzic Pisałem i zero odpowiedzi... A mialem kilka ciekawych pomysłów (tak mi się wydaje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugabanda Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 A ja powiem krótko, przez przypadek tu trafiłem. Mam jednak tą aplikacje i mogę ja polecic. jest sprawna, przejrzysta. Powiem inaczej mnie tam pauje gratki dla producenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Powiem krótko oszczędzając słowa "takie se". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts