Piotrek Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Witam serdecznie zapraszam do zapoznania się z aplikacją dla wędkarzy na telefony z systemem android Aplikacja zawiera:- dziennik połowów- atlas ryb- kalendarz brań- węzły wędkarskie- regulamin połowu ryb Aplikację do tej pory pobrało ponad 10 000 użytkowników. można ją pobrać z Google Play Edytowane 14 Stycznia 2013 przez wind edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jesteś autorem tej aplikacji?? A coś takiego na Symbiana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 tak jestem autorem, na symbiana nie robię, po pierwsze musiałbym się nauczyć, po drugie Symbian raczej powoli umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Aplikację przetestowałem na GT. Wszystko ładnie śmiga ale osobiście wolałbym, żeby aplikacja była na iOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Napisano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Po wielu trudach i długim oczekiwaniu ukończone zostały pracę nadtrzecią wersją Pomocnika Wędkarza. Aplikacja zyskała nowy wygląd oraznowe funkcje.Pełna lista zmian:-> Nowy wygląd-> Mapa łowisk i PZW-> Nowe węzły-> Formularz kontaktowy-> Promocje-> Nowe regulaminyUtworzona również została strona wwwwww.pomocnik-wedkarza.plzapraszam do pobieraniahttps://play.google.com/store/apps/details?id=pl.aiba.angler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Odgrzewam kotleta Formularz kontaktowy mozna sobie w buty wsadzic Pisałem i zero odpowiedzi... A mialem kilka ciekawych pomysłów (tak mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A ja powiem krótko, przez przypadek tu trafiłem. Mam jednak tą aplikacje i mogę ja polecic. jest sprawna, przejrzysta. Powiem inaczej mnie tam pauje gratki dla producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ozet Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Powiem krótko oszczędzając słowa "takie se". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi