Jump to content

Zapraszam na mój nowy kanał na Youtube @tomczykwedkuje

Recommended Posts

340967998_1440946696309456_5219156496729

Witam w pierwszym świątecznym odcinku TOMCZYK wędkuje! Razem z Rafałem mimo ciężkich warunków pogodowych łowiliśmy w dniach 05.04 - 10.04 w miejscowości Kluszkowce położonej nad Zalewem Czorsztyńskim. W pierwszych dniach zastał nas mróz i śnieg, mimo tego połowiliśmy trochę białorybu na zestawy gruntowe feder. Z takiego jednego konkretnie dnia (09.04.2023) jest ten film, ja łowiłem metodą na bombę, a Rafał klasyczny feder z nad Wisły na drgającą szczytówkę - zapraszam do oglądania! 

Kanał TOMCZYK wędkuje powstał gdyż nad wodą spędzam piękne chwile i chciałbym jak już wrócę do domu czasem do nich wracać, a YouTube daję mi taką możliwość :-) przy okazji zapraszam do spędzenia kilku chwil ze mną i moimi przyjaciółmi podczas realizowania moich pasji które tu łącze - wędkarstwa i picia whisky. Kanał jest dla osób pełnoletnich, jeżeli szukacie tutaj jakiś porad, czy pokazywania catch and release to nie jest miejsce dla Was, dodam jedynie że nie cierpię ości i jedzenia ryb więc nie jestem mięsiarzem ale też nie namawiam nikogo co ma robić ze złowionymi rybami :) Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą.

https://youtu.be/AG1S1rl_5wo  Kto może proszę o łapkę w górę, dzwoneczek subskrypcje i udostępnianie dla zasięgów -  zapraszam do oglądania :)