bstst Napisano 22 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Hej, jakie wędzisko pod szczupaka? Zastanawiam się nad dam yagi light jig SPIN. Chodzi mi o wersje 270cm 5-26g. Tylko nie jestem przekonany czy wychodzily jakieś inne gramatury z tej serii DAM YAGI (czy są wersje dam yagi bez dopisku light jig) i co o myslicie o tym wędzisku? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 23 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 5 godzin temu, bstst napisał: Hej, jakie wędzisko pod szczupaka? Zastanawiam się nad dam yagi light jig SPIN. Chodzi mi o wersje 270cm 5-26g. Tylko nie jestem przekonany czy wychodzily jakieś inne gramatury z tej serii DAM YAGI (czy są wersje dam yagi bez dopisku light jig) i co o myslicie o tym wędzisku? Pozdrawiam. DAM był niegdyś przedmiotem pożądania każdego spinningisty, obecnie, przy tej cenie miałbym ambiwalentne odczucia. Na Twoim miejscu nastawiłbym się raczej na wędzisko model chc-25-75-275 (jeśli chcesz łowić na lekko) lub bardziej psujące na szczupaka model chc-25-77-275. Można też nieco taniej, ostatnio nabyłem dla mojej Pani model wj-dsf26540, sprawdza się równie dobrze jak znacznie droższe, do tego zbiera również dość dobre opinie wśród wędkarzy. Bardzo dobrze zgrywa się z nim kołowrotek, jest tani i bardzo solidny. (Linki wyłącznie poglądowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi