Jump to content

Znaleziona odznaka

Panda
 Share

Recommended Posts

Witam. Ostatnio na strychu odkopałem stare pudełko z akcesoriami wędkarskimi po moim dziadku . W środku znalazłem odznakę firmy dragon wygląda na starą. Niestety w internecie nie mogę znaleźć nic na jej temat. Liczę na to że ktoś mi pomoże . Pozdrawiam 

Oooo, nie spotkałem się z tym ale nie jest to niewykluczone. Dragon jakoś nigdy nie kojarzył mi się z jakąkolwiek odznaką poza swoim napisem jako logo, natomiast na rynku pełno różnych odznak Dragon ale zakładów chemicznych.

Mieli jakieś żyłki dedykowane do łowienia leszczy, okoni i pewnie innych ryb. Do pudełka z żyłką była dołączona ryba z agrafka do przypięcia. Nie pamiętam czy miała logo ale raczej tak.

Coś takiego Chyba, że coś innego bo to jest w necie.

Takie przypinki pamiętam ale trudno nazwać je odznaką. Były też inne dosłownie przypinane do pudełka, taki blaszany badziew.

2a7871e0439db4566ebb56eca392.thumb.jpg.d0a52db343d8c315d3d42bb5cfc8c402.jpg895703c046bdb740baade673ccce.thumb.jpg.331f0401abe84d6ada77f05f36cae50c.jpg

Niemniej nawet pijany odznaką tego bym nie nazwał.

W dniu 28.09.2023 o 01:14, Docio napisał:

W necie jest mnóstwo. Wstaw zdjęcie bo coś czuję, że kolejny leniuch zawitał.

Właśnie szukałem i jedną jedyną taką udało mi się znaleźć ale na allegro w archiwum i niestety nic więcej na jej temat