Jump to content

Polecana pracownia wedkarska

maciek40
 Share

Recommended Posts

Guest Ubertroll

Guest Ubertroll

A jak Alku jest z kontaktem z Kamilem? Bo w moim przypadku dodzwonienie się do Niego było równe szansie trafienia 6 w Totolotka? Strasznie mnie to irytowało. Jak z gwarancją w przypadku budowy wędziska za 2000? Nie dostaniesz :) A to jeszcze nie wszystko...

Nie chcę robić złego PR, bo korzystałem z Jego usług i zapewne jeszcze będę, ale wolę ostrzec przed pewnymi niedogodnościami, z którymi ewentualny kontrahent może się spotkać.

9 godzin temu, Ubertroll napisał:

A jak Alku jest z kontaktem z Kamilem? Bo w moim przypadku dodzwonienie się do Niego było równe szansie trafienia 6 w Totolotka?

Nie miałem problemów z kontaktem. Głównie kontaktowałem się na PRIV, ale telefonicznie również i nie miałem problemów. Nie miałem też kłopotów z kontaktem osobistym. W sumie wykonał dla nas 3 wędeczki i tunningowal 4 sztuki, wszystko odbyło się w umówionych terminach i zgodnie z założeniami technicznymi.

9 godzin temu, Ubertroll napisał:

Jak z gwarancją w przypadku budowy wędziska za 2000?

Akurat takiego drogiego nie miałem przyjemności nabywania od Kamila, ale miałem drobny przypadek z wędziskiem za 700 i też nie było najmniejszych problemów z naprawą.

Może miałem szczęście, ale o ile wiem to z usług Kamila korzystało kilku znajomych i nie dotarły do mnie negatywne opinie.