elbarano Napisano 17 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2024 Witam Wybieram się w maju na amatorskie połowy w okolicach Warmii i Mazur. Interesuję mnie zestaw na wodę stojącą do połowu białorybu. Jestem otwarty na wszelkie podpowiedzi i wskazówki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbylR Napisano 21 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2024 Proszę bardzo: Zestaw do łowienia ryb 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarano Napisano 24 Lutego 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2024 Dzięki Zbyszek super jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 24 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) I właśnie osiągnąłem nowy poziom aktywności na forum. Nic nie napisałem i mi dziękują. A może dlatego, że nic nie napisałem? Co miałbym napisać? Do maja jeszcze kupa czasu i zdąży się zdać egzamin na Kartę Wędkarską. A skąd domysł, że autor jej nie ma? Ano stąd, że gdyby miał, to przynajmniej ogólnikowo wiedziałby czego szuka lub jakie ma oczekiwania. Co zrobić, ewentualnym kłusownikom nie pomagamy. P.S. Sorki Zbychu ale nie wytrzymałem. Edytowane 25 Lutego 2024 przez Docio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi