Hubert19 Napisano 20 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2024 Witam, Jakie przynęty polecacie na okonie na spinning? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 Łowne. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 Autorowi polecam : https://sklepdrapieznik.pl/brand/160-perch-professor, ryby dawały mi raczki i leechy. Panu na A, który odpowiedział jak odpowiedział, chciałbym podziękować za współpracę. Uszanuj i wrzuć mnie do ignorów, tak jak ja to zrobiłem z tobą. Obejrzałm twoje konto na FB - takiego kału dawno nie widziałem. Nie chcę mieć nic wspólnego z frustratami. Acha, za bandę architekto-lekarzo-inżynierów przysłanych do mojego miasta nie dziękuję. Łódź - mam nadzieję - może też to dopadnie! Gratuluję, zyskałeś nowego hejtera, który będzie wytykał twoje dyletanctowo. Nie pozdrwiam. Moderację proszę, żeby nie kasowała wpisu dopóki pan na A nie przeczyta postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kusy Napisano 24 Czerwca 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 W dniu 20.06.2024 o 16:20, Hubert19 napisał: Witam, Jakie przynęty polecacie na okonie na spinning? W 80% łowie na gumki. Imitacje robaczków i rybki. Takie 3-7 cm. Obciążenie od 1 do 3,5g albo główka jigowa albo czeburaszka. 20% to wirujące ogonki do 6g i obrotówki w rozmiarach 1 i 2. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert19 Napisano 24 Czerwca 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 Dzięki za pomoc Panowie @Kusy i @Ubertroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 25 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2024 (edytowane) 17 godzin temu, Ubertroll napisał: Autorowi polecam : https://sklepdrapieznik.pl/brand/160-perch-professor, ryby dawały mi raczki i leechy. Panu na A, który odpowiedział jak odpowiedział, chciałbym podziękować za współpracę. Uszanuj i wrzuć mnie do ignorów, tak jak ja to zrobiłem z tobą. Obejrzałm twoje konto na FB - takiego kału dawno nie widziałem. Nie chcę mieć nic wspólnego z frustratami. Acha, za bandę architekto-lekarzo-inżynierów przysłanych do mojego miasta nie dziękuję. Łódź - mam nadzieję - może też to dopadnie! Gratuluję, zyskałeś nowego hejtera, który będzie wytykał twoje dyletanctowo. Nie pozdrwiam. Moderację proszę, żeby nie kasowała wpisu dopóki pan na A nie przeczyta postu. Jeśli Twój post z wczorajszego dnia był do mnie, to jestem zaskoczony i mocno zdziwiony. Nie rozumiem czym Ci zawiniłem, ale Twoja wola, ja nie zamierzam Cię ignorować. Dotychczas zupełnie dobrze się porozumiewaliśmy i jest mi przykro, że nie napisałeś bezpośrednio do mnie o co Ci chodzi. Zawsze ceniłem Twoją wiedzę i doświadczenie, dziękuję za Twoje rady jakich mi wielokrotnie udzielałeś. Pozdrawiam. Ps Próbowałem na PRIV, ale nie przyjmujesz wiadomości. Edytowane 25 Czerwca 2024 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 26 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2024 Moje najbardziej łowne na okonie: Thrill, Lil Bug, Lil Bug, Gnom 0, Aglia. Gumy stosuję bardzo rzadko, ryby do nich przywykły podobnie jak niegdyś było z "przebłyszczeniem". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi