Dario1906 Napisano 28 Września 2024 Zgłoszenie Napisano 28 Września 2024 Siemano kto poleci jakiś fajny pokrowiec na wędki. Na początku sezonu kupiłem Daiwa Nzone 180cm na 2 wędki strasznie mi się spodobał czytałem opinie niby wszystko ok, ale takie to właśnie kupowanie przez internet. W miejscu na kołowrotki trochu ciasno i muszę się sporo namęczyć żeby wszystko bezpiecznie ułożyć ehhhhhh
Wartburg Napisano 29 Września 2024 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2024 Myśle że inaczej niż wziąć wędki z kołowrotkami w garść i udać się do sklepu efekty będą mizerne. 1
Dario1906 Napisano 29 Września 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Września 2024 (edytowane) No właśnie z tym mały problem nie będę sie rozpisywał. Może coś wykombinuje. Pozdrawiam Edytowane 29 Września 2024 przez Dario1906
wind Napisano 29 Września 2024 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2024 Po złożeniu wędzisk kołowrotek ustaw tak, aby kabłąk byl skierowany do blanku, warto też złożyć korbkę. Powinny wejść dwa komplety w jedną komorę. 2
Dario1906 Napisano 30 Września 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Września 2024 No właśnie wszystko tak robię i jakoś ciasno. Wydaje mi się że coś się skrzywi może przesadzam Dzięki za podpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi