CzarnyWas Napisano 3 Października 2024 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2024 mam pytanie ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć szczytówek pod 330 czy szczytówki pod to samo wędzisko tylko 360 też mogę zamontować? potrzebuje najbardziej miękkiej szczytówki ponieważ moja zrobiła kaput przy podnoszeniu ciężarka gdy owinęła się żyłka
zwykły michał Napisano 3 Października 2024 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2024 Ważna jest średnica i zmierz zanim zamówisz. 2
Dario1906 Napisano 4 Października 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2024 (edytowane) Może warto zadzwonić, napisać do sklepów może dadzą radę sprowadzić. Edytowane 4 Października 2024 przez Dario1906
Krzysztof Kloc Napisano 4 Października 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2024 16 godzin temu, CzarnyWas napisał: mam pytanie ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć szczytówek pod 330 czy szczytówki pod to samo wędzisko tylko 360 też mogę zamontować? Nie będą pasować. https://sklepdrapieznik.pl/5297-szczytowki-feederowe-mikado Wystarczy popatrzeć na szczytówki z tej strony pomimo że te o które pytasz są chwilowo na braku.
mikolaj łódzki Napisano 4 Października 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2024 Powiem tak 2,6mm producenta X a 2,6mm producenta Y to mogą być zupełnie inne wartości przy połączeniach wciskowych(tam ważne są setki). Najprościej iść do sklepu z ostatnim elementem w który wchodzi szczytówka i jakąś dopasować. A jak sprzedawca stwierdza że nie ma czasu na szukanie lub mu się nie chcę to oznacza to że jesteś w złym sklepie. Jeżeli nie znajdujesz żadnej która pasuje to bierzesz tą ciup za dużą i szlifujesz na MOKRO drobnym papierem ściernym (800-1200). Ważne musisz zachować okrągły przekrój . 1
Rekomendowane odpowiedzi