wind Napisano 12 Stycznia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2025 Wielkie ryby tylko z gruntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Napisano 24 Marca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2025 Czy ktoś łowił kiedykolwiek amury na kawałki pociętych strongów fasoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 6 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2025 Pierwsza ryba w tym roku. W sam raz do zrobienia zdjęcia. Zacząłem sezon od feedera i dołożyłem jej mniejszą koleżankę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz70 Napisano 6 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2025 Kawał rybska. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 27 Grudnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2025 Ostania okazja w roku i zakończenie sezonu gruntowego nad Nogatem. Do 9.00 jak zwykle, nic się nie działo ciekawego poza tym, że utknąłem na dobre w jakiejś dziurwie. Masakra Żeby jakoś nam osłodzić ten czas rzeka obdarzyła kilkoma naprawdę fajnymi rybkami Leszczyk był jeden za to płotek wyszło kilka naprawdę fajnych. Do tego dwa naprawdę spore krąpie. Na koniec to, o co tu chodziło naprawdę Wracając jeszcze do samego łowienia taka ciekawostka , z czterech zarzuconych wędek ryby reagowały tylko na jeden zestaw za wyjątkiem jednego krąpia, którego złowił Paweł na czerwonego robaczka. Jak aura pozwoli to w piątek będziemy otwierali sezon '26 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi