Bartas777 Napisano 5 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2025 Witam pisze tu pierwszy post i chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na sprzedaż sprzętu wędkarskiego po moim zmarłym Tacie. Trochę tego mam na stanie od żyłek, kołowrotków po torby czy kije wędkarskie. Oczywiście wszystko co mam zostało sfotografowane więc nie będzie z tym problemu żeby wysłać. Bardzo zależy Mi na sprzedaniu tego gdyż sprzęt który pozostał jest w bardzo dobrym stanie i szkoda wyrzucać jak komuś z Was może się to jeszcze przydać. Mogę prosić o info czy warto tu zamieścić takie ogłoszenie czy lepiej szukać innej opcji w Internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 5 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2025 Witam, zapraszam do klubu Giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz70 Napisano 5 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2025 Zawsze możesz spróbować,grupa nie jest zbyt liczna to i potencjalnych klientów nie dużo.Przede wszystkim to jeśli sam nie łowisz to znajdź kogoś uczciwego ,najlepiej znajomego który Ci to wszystko obiektywnie wyceni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi