Kątek Napisano 12 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2025 Witam, dopiero zaczynam moja przygode ze spinningiem dla tego nie wiem czy to będzie dobry wybór nie moge wziac zbytnio 2 skladowej wedki przez rozmiar transportowy a ta wedka ma zlozona dlugosc okolo 60cm wiec moge ja zaczepic do roweru i bylo by to wygodniejsze.Mowa tu o Robinson Traveller 2,70m 5-15g 5cz jesli prosze o szybka odpowiedz czy to lub jakis inny wielosklad nadaje sie na spinning w tym przedziale cenowym czyli gdzie do 150zl max. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Napisano 12 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2025 Dlaczego nie , na pierwszą wędkę wystarczy. Ale na twoim miejscu wolałbym dwuskład. Przecież możesz przymocować wędkę do ramy. Im mniej złączy ma wędka tym lepiej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 13 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2025 12 godzin temu, Kątek napisał: Witam, dopiero zaczynam moja przygode ze spinningiem dla tego nie wiem czy to będzie dobry wybór nie moge wziac zbytnio 2 skladowej wedki Pokrowiec na wędzisko rozwiązuje takie problemy. Oczywiście ten który trafiłem z przypadku to tylko przyklad bo jest ich mnóstwo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 13 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2025 Wiazalem do ramy i woziłem na plecach wędziska sporo dłuższe. Zawsze możesz wystawać do przodu i tyłu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Napisano 13 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2025 8 godzin temu, zwykły michał napisał: Wiazalem do ramy i woziłem na plecach wędziska sporo dłuższe. Zawsze możesz wystawać do przodu i tyłu. Gdzie te czasy , gdzie najpierw trzeba było się przygotować na takie ryby. Kopanie robaków , przygotowanie zanęty. Wędki przymocowane na ramy ( miałem kiedyś składaka ) plecak i wyjazd jeszcze przed świtem. Trochę kłopotu miałem z pozyskiwaniem białych robaków ale dało się. Tak samo jak wybierałem się nad rzekę. Najpierw mapa , gdzie mam zamiar się udać ( za pstrągiem ) Najpierw pociąg później PKS a o powrót nigdy się nie martwiłem bo zawsze wróciłem bez problemu. PKS częściej jeździł niż pociąg. takie czasy były. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kątek Napisano 13 Maja 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2025 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi kupie poprostu jakis dwusklad i zobacze jak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Napisano 16 Maja 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2025 W punktach mocowania do ramy warto zabezpieczyć wędzisko pianką do izolacji rur. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi