hege Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Łowisko dodane przez Użytkownika CiuszonJeżeli poszukujesz ciszy i spokoju by na łonie natury z wędka w dłoni ukoić zszargane nerwy, to zapraszamy do nas nad wodę wraz przyjaciółmi i znajomymi. Na samym poczatku kilka słów o samym łowisku. Jest to łowisko położone wsród przepięknej zieleni, z dala od miejskiego zgiełku, tylko woda i las nieopodal miejscowosci Myjomice 500m od drogi Kępno-Doruchów, ok. 3 km na północ od Kępna i ok. 45 km na południe od Ostrowa Wlkp (woj. Wielkopolskie)Od kilkunastu lat łowisko jest zarybiane systematycznie i bardzo intensywnie, a więc bez trudu można tu przeżyć także spotkanie z rekordową rybą. Dużą popularnością cieszą się również nocne połowy (za zgodą właściciela).Polecamy wszystkim nawet kilku dniowe zasiadki, jest to piękna okolica i zdecydowanie można tu wspaniale odpocząć.Na łowisku możemy złowić:- Amura- Suma- Jesiotra- Szczupaka- Sandacza- Okonia- Płoć- Wzdręgę- Węgorza- Karasia Srebrnego- Karasia Złotegohttp://www.switezianka.kepno.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Już mi się podoba, idealne miejsce dla batmana , ale daleko ode mnie Ja mam jezioro Niepruszewskie koło mojej miejscowości, ale urok takiego zbornika komercyjnego zadbanego z wyszykowanymi stanowiskami dla wedkarza, to co mi się najbardziej podoba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Łowisko piękne, oferta bardzo ciekawa. Posiada - jak dla mnie - jedną podstawową wadę: BRAK MOŻLIWOŚCI ŁOWIENIA NA SPINNING - SZTUCZNYMI PRZYNĘTAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1313 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Piękne miejsce - więcej takich inicjatyw może by poprawiło to co nas spotyka na wodach PZW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts