Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Łowisko dodane przez Użytkownika Ciuszon
Jeżeli poszukujesz ciszy i spokoju by na łonie natury z wędka w dłoni ukoić zszargane nerwy, to zapraszamy do nas nad wodę wraz przyjaciółmi i znajomymi. Na samym poczatku kilka słów o samym łowisku. Jest to łowisko położone wsród przepięknej zieleni, z dala od miejskiego zgiełku, tylko woda i las nieopodal miejscowosci Myjomice 500m od drogi Kępno-Doruchów, ok. 3 km na północ od Kępna i ok. 45 km na południe od Ostrowa Wlkp (woj. Wielkopolskie)
Od kilkunastu lat łowisko jest zarybiane systematycznie i bardzo intensywnie, a więc bez trudu można tu przeżyć także spotkanie z rekordową rybą. Dużą popularnością cieszą się również nocne połowy (za zgodą właściciela).
Polecamy wszystkim nawet kilku dniowe zasiadki, jest to piękna okolica i zdecydowanie można tu wspaniale odpocząć.
Na łowisku możemy złowić:
- Amura
- Suma
- Jesiotra
- Szczupaka
- Sandacza
- Okonia
- Płoć
- Wzdręgę
- Węgorza
- Karasia Srebrnego
- Karasia Złotego
http://www.switezianka.kepno.pl

post-2-0-24772700-1320950500_thumb.jpg

post-2-0-15010400-1320950521_thumb.jpg

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Już mi się podoba, idealne miejsce dla batmana :D, ale daleko ode mnie :(

Ja mam jezioro Niepruszewskie koło mojej miejscowości, ale urok takiego zbornika komercyjnego zadbanego z wyszykowanymi stanowiskami dla wedkarza, to co mi się najbardziej podoba!

• 2 lata później...
Napisano

Łowisko piękne, oferta bardzo ciekawa. Posiada - jak dla mnie - jedną podstawową wadę:

BRAK MOŻLIWOŚCI ŁOWIENIA NA SPINNING - SZTUCZNYMI PRZYNĘTAM :(