19tracer94 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Witam, dzisiaj dzwoniłem do gościa od wyrabiania kart wędkarskich, możliwe że źle usłyszałem ale powiedział mi że będzie mnie to wynosiło 160zł, później zadzwoniłem do kolegi który posiadał już kartę wędkarską i był zdziwiony tą ceną wyrobienia karty, powiedział mi też że mogę gdzieś na necie sprawdzić cenę wyrobienia w moim rejonie, a może Wy będziecie wiedzieć ile będzie mnie to kosztowało mniej więcej, okręg mój to radomski nr.20, dodam iż posiadam 16 lat (w maju 17). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Wszystkie informacje nt. opłat i składek znajdziesz na stronie swojego okręgu. Wujek google nie gryzie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Hohoho, optymista w dodatku niepoprawny. Google gryzie i to macno, i ma taaaaaakie zęby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockett Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 (edited) Witam, Podpinam się pod temat, żeby nie zapychać. Do tej pory przy opłacaniu korzystałem ze zniżek bo jest studentem i słyszałem, że przy kontroli muszę mieć legnitymacje studencką. Za miesiąc kończę studia i będę musiał oddać legnitymacje. A karte już opłaciłem na ten rok. Co mam zrobić przy kontroli? Czy musze jakoś dopłacić w kole do normalnej stawki czy nie ma czym się martwić? Pozdrawiam. Edited March 9, 2013 by cockett Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts