xxxkubaxxx Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Witam,Dopiero zaczynam "poważne" wędkowanie (wcześniej łowiłem tylko na stawie) i chciał bym prosic o pomoc w doborze sprzetu mam do wydania max 750zł a chciał bym mieć jedno wedzisko spiningowe i jedna tradycyjną spławikową. Gdybyście Mogli powyceniać i poradzić jaki sprzęt wybrać. Mam jeszcze jedno pytanie: pochodze z powiatu sieradzkiego i niewiem gdzie jest najlepsze miejsce do wędkowania, pytam się bo nie wiem na jaki region wybrać kartę wedkarską.Z góry dzięki Pozdro:P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areh Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Na początek to ja polecam przejrzeć forum i zamieszczać posty w odpowiednich działach, a nie w pierwszym od góry. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Ogólne Rozmowy" do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SprzetDragon_pl Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Odnośnie miejsca do wędkowania w Sieradzu i okolicach- poszukaj na forach,w tym takze na tutejszym w odpowiednim dziale i spokojnie znajdziesz,nie powinno być wieszego problemu,podobnie zresztą jak w kwestii kupna całego zestawu,przejrzyj wątki i podaj swoją propozycję do oceny. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts