Docio Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 (edited) Ot zwykłe biurowe. Podstawa z kółkami, siłownik i reszta nie ważna. Problemem jest rozdzielenie podstawy od siłownika. Ma ktoś jakiś patent na takie rozłączenie do wykonania w warunkach domowych? Myślałem, że to pójdzie w miarę lekko ale cholerstwo trzyma się jak diabli i ani drgnie. Muszę rozłączyć. Jedzie do mnie nowa podstawa, gdyż w starej pękły dwa gniazda na kółka i mało nie wyrżnąłem twarzą o podłogę. Sprawa nieaktualna. Przeciąłem gniazdo i siłownik wysunął się sam. Edited December 9, 2013 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 A nie było tam zabezpieczenia od spodu, tzn np pierścienia Segera? W moim tak było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 Była i jest blaszka zatrzaskowa ale siłownika nie chciałem rozbierać. Problemem było wyjęcie siłownika z podstawy z kółkami. Gniazdo stożkowe i siłownik świetnie się w niej zaklinował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Zmontowałeś już? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 (edited) Podglądasz czy co? Kwadrans temu był kurier. Złożyłem, skręciłem, usiadłem i wszedłem do netu mogąc wygodnie usiąść przed kompem. Ta podstawa powinna przezyć fotel, gdyż jest metalowa. W kazdym bądź razie trzyma się dzielnie. Podstawa taka jak ta a nawet z tej firmy. Gratis 5-ć kółek miękkich na wykładziny. Edited December 10, 2013 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Zaraz tam podglądasz... Ja po prostu to wiem, czuję w kościach, co, gdzie i kiedy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts