krol32 Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam. Drogie jest zamówienie kija z pracowni pod swoje upodobania? Interesował by mnie kij pod szczupaka i sandacza głównie gumy i koguty bd używane 2,7-3,0m, cw 10-30/40.Ile by kosztował taki kij? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jeżeli wszystkie komponenty zamawiasz w pracowni to najlepiej od nich dowiedzieć się o cenie. Ja za swojego kijaszka pod sandacza, rok temu dałem 850zł. Dużo zależy od jakości komponentów a przede wszystkim ceny samego blanku. Obawiam się, że pod szczupaka i sandacza powinieneś mieć różne kije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja tylko tak nieśmiało dodam, że kolega nie sprecyzował, czy poszukuje kijka na łajbę, czy na rzekę, a to jest kolosalna różnica. I jeśli na łajbę kijek pod koguta i gumę to - oczywiście moim skromnym zdaniem - max 2,40 m. I całkowicie zgadzam się z Grzybkiem, inny pod szczupaka i inny pod sandacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krol32 Napisano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Głównie to bd jeziora obławiał, a co do stanowiska to brzegNie chcę robić zakupu tylko tak się orientuję w cenie. Edytowane 8 Lutego 2014 przez krol32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi