krol32 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Witam. Drogie jest zamówienie kija z pracowni pod swoje upodobania? Interesował by mnie kij pod szczupaka i sandacza głównie gumy i koguty bd używane 2,7-3,0m, cw 10-30/40.Ile by kosztował taki kij? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Jeżeli wszystkie komponenty zamawiasz w pracowni to najlepiej od nich dowiedzieć się o cenie. Ja za swojego kijaszka pod sandacza, rok temu dałem 850zł. Dużo zależy od jakości komponentów a przede wszystkim ceny samego blanku. Obawiam się, że pod szczupaka i sandacza powinieneś mieć różne kije. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Ja tylko tak nieśmiało dodam, że kolega nie sprecyzował, czy poszukuje kijka na łajbę, czy na rzekę, a to jest kolosalna różnica. I jeśli na łajbę kijek pod koguta i gumę to - oczywiście moim skromnym zdaniem - max 2,40 m. I całkowicie zgadzam się z Grzybkiem, inny pod szczupaka i inny pod sandacza. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krol32 Posted February 8, 2014 Author Report Share Posted February 8, 2014 (edited) Głównie to bd jeziora obławiał, a co do stanowiska to brzegNie chcę robić zakupu tylko tak się orientuję w cenie. Edited February 8, 2014 by krol32 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts