wind Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 witam, nie, żeby mi się nie chciało szukać albo nie potrafię ... . Prosze o potwierdzenie bądź zaprzeczenie "domysłom" w następującej kwestii. Gdzieś, kiedys obiło mi się o uszy, że składka członkowska oraz okręgowa (na zagospodarowanie i ochronę wód okręgu), którą wnosi członek uczestnik PZW uprawnia go do połowów w wodach związku na terenie całego kraju. Czy ktoś może rozwiąc moje wątpliwości, czyli ze 100% pewnością potwierdzi bądź nie moje przypuszczenia?? Szczególnie zależałoby mi wskazaniu konkretnego przepisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 I co Siostro zrobiłabyś beze mnie. Uchwała ZG PZW nr 103 z dn 27 września 2008 r. w sprawie struktury składek okręgowych na ochronę i zagospodarowanie wód: pkt. 7) składka okręgowa wniesiona przez członka uczestnika upoważnia go do wędkowania na wodach ogólnie dostępnych całego kraju (należy pamiętać o pobraniu zezwolenia i rejestru wydanego przez rybackiego użytkownika wód) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dzięki Dociu, właściwie to mogłem od razu napisać PW ale może ktoś jeszcze skorzysta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi