Dender Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 (edited) Na początek chciałbym serdecznie powitać wszystkich wędkarzy z tego forum. Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc, której szukam. Jestem studentem Turystyki i Rekreacji na Uniwersytecie Szczecińskim. Obecnie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, której temat dotyczy wędkarstwa morskiego. Jednak praca taka byłaby niewiele warta bez informacji o samych wędkarzach. W celu ich zebrania przeprowadzam ankietę i proszę o jej wypełnienie. Zajmie to jedynie chwilkę, a dla mnie stanowić będzie sporą pomoc, liczy się bowiem każdy ankietowany. Oczywiście ankieta jest anonimowa. Poniżej zamieszczam do niej link, oraz dziękuję za pomoc. A także życzę wielu udanych wypraw wędkarskich. Nie tylko na morze. ANKIETA Edited March 24, 2014 by Dender edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Wysłałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Ja też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1313 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Tez wysłałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dender Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 Dziękuję za wypełnienie ankiet. Dane zostały wykorzystane, praca zaś już napisana i oddana do dziekanatu. Teraz czeka mnie tylko obrona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts